Informatieavonden

Er is veel mogelijk om uw woning energiezuiniger te maken. Toch is het goed om dit planmatig en doelgericht aan te pakken. Wij houden informatieavonden om u op weg te helpen. Uiteraard vertellen wij hoe Energiesprong SWF werkt. Maar wij laten ook in grote lijnen zien hoe u uw woning energieneutraal kunt maken. Wij doen dit aan de hand van een landelijk toegepast model; de triasenergetica. De informatiebijeenkomsten zijn een mooie en prettige manier om u te oriënteren op energiemaatregelen in en om de woning. Tijdens de bijeenkomsten kunnen wij uiteraard alleen algemene informatie verstrekken. Wilt u een advies voor u eigen woning dan verwijzen wij naar het vrijblijvende gratis adviesgesprek

Naast energie gaan wij ook in op levensloopbestendig wonen. Wij noemen dit Wonen op Maat. Door enkele aanpassingen in uw woning kunt u op oudere leeftijd wellicht langer in uw woning blijven wonen. Wij vertellen u graag welke maatregelen dat zijn.

Agenda

We organiseren dit winterseizoen nog één informatieavond, dus grijp je kans! De inloop is vanaf 19:30 uur en om 20:00 uur starten we. De avond duurt tot 21:00 uur.

 

woensdag 7 maart 2018
Lokaal 55 in Sneek

 

Actueel

Geen feed gevonden

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie over Energiesprong Súdwest-Fryslân, neem dan contact met ons op.

Contact opnemen