Waar haal ik informatie vandaan?
Informatie krijgt u o.a. op de informatieavonden die wij in onze hele gemeente organiseren.
Tijdens de informatieavonden legt onze adviseur uit hoe u uw woning stapsgewijs kunt verduurzamen.

Daarnaast vindt u informatie op onze website. Wij werken hierin samen met Duurzaam Bouwloket.

Het Duurzaam Bouwloket is een landelijke organisatie. Op het loket vindt u de meest actuele informatie op het gebied van subsidie, maar ook technisch mogelijkheden. Heeft u concrete vragen dan kunt u het Duurzaam bouwloket ook bellen (072 743 39 56).

Gratis advies aan huis
Ieder huis is anders, daarom komen wij graag bij u thuis om te kijken welke aanpassingen het beste bij uw woning passen.

Het gratis adviesgesprek is vrijblijvend. Een adviseur neemt uw hele woning op en geeft u daarna advies. Als u graag maatregelen wilt laten uitvoeren, dan vraagt de adviseur voor u offertes aan bij bedrijven die deelnemen aan de Energiesprong. Uiteraard mag u ook zelf een aannemer kiezen.

Vaak kunt u ook subsidie krijgen voor maatregelen. De adviseur helpt u graag om deze subsidie aan te vragen.

Een maatwerkadvies gaat nog een stapje verder.  Een gecertificeerd adviseur komt bij u thuis en stelt een uitgebreid rapport op van de staat van uw woning. In het rapport staan tevens de maatregelen die u het beste kunt nemen om uw energieverbruik terug te dringen. In het maatwerkadvies staat ook welk label uw woning heeft. Dit kunt u gebruiken bij de verkoop van uw woning.

Een maatwerkadvies kost ongeveer € 275,-.

Hoe zorgt Energiesprong SWF voor kwaliteit?
Kwaliteit staat bij ons voorop. Er zijn verschillende manieren waarop wij deze kwaliteit waarborgen. Wij werken alleen met adviseurs en bedrijven die aan ons eisen voldoen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan garantieregelingen.

Maar ook horen wij graag hoe u onze dienstverlening ervaart. Daarom sturen wij u u na de advisering en de uitvoering een korte vragenlijst. Op deze manier kunt u eenvoudig uw mening geven. Als een vragenlijst negatief is ingevuld dan gaan wij in gesprek met de adviseur of het bedrijf.

Wat moet ik doen als ik een opmerking of klacht heb?
Heeft u een opmerking of een klacht en wilt u niet wachten op onze vragenlijst? Dan kunt u bellen met de gemeente Súdwest-Fryslân telefoonnummer 140515. U kunt vragen naar Amal Jaafar of Johan Lukkes. U mag ons uiteraard ook mailen: energiesprong@sudwestfryslan.nl

Wat doet Energiesprong SWF niet?
Wij mengen ons niet in afspraken die inwoners maken met deelnemende bedrijven. Dit blijft een zaak tussen u en het bedrijf.

Agenda

We organiseren dit winterseizoen nog één informatieavond, dus grijp je kans! De inloop is vanaf 19:30 uur en om 20:00 uur starten we. De avond duurt tot 21:00 uur.

 

woensdag 7 maart 2018
Lokaal 55 in Sneek

 

Actueel

Geen feed gevonden

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie over Energiesprong Súdwest-Fryslân, neem dan contact met ons op.

Contact opnemen